Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Qui Vive

De meest begeerde vrijgezel van Qui Vive

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Appelsap is haar lievelingsdrankje. En soms neemt ze een shotje Sourz tijdens de dispuutsavond van het onafhankelijke damesdispuut Qui Vive in de Beurs. “Maar nooit meer dan twee of drie per avond”, zegt de meest begeerde vrijgezel van Qui Vive, Anne Hooghart (19). De student biomedische wetenschappen blijft liever nuchter en houdt als “een moedertje” een oogje op haar dispuutsgenoten die graag een biertje lusten. “Dan vraagt ze aan het einde van de avond: heb je alles, je sleutels, je tas? En dan brengt ze je naar huis.”

Appelsap of niet, het gebrek aan alcohol weerhoudt Hooghart niet om op het podium van stamcafé de Beurs al dansend het hart van menig man harder te laten kloppen. “Als de muziek aan staat is ze verre van verlegen. Ze danst leuk en uitdagend en krijgt altijd heel veel aandacht van de mannen”, weten de anderen.  Want deze Rotterdamse is ook nog eens mooi, gezegend met prachtige puppie-ogen, gemakkelijk in de omgang, voorzien van een portie humor en “direct op een goede manier. Ze windt er geen doekjes om als je haar bijvoorbeeld niet goed zit.”

Anne Hooghart is “hard to get”, vertellen de dames van Qui Vive. Zoenen? Nooit tijdens het eerste afspraakje. “Ik vind het iets speciaals, dat doe je niet met iedereen.” Is de man in kwestie geen gentleman? Dan kan hij het ook vergeten. De deur open houden, haar jas zoeken aan de kapstok, haar verjaardag niet vergeten; het zijn de dingen die er voor haar echt toe doen.

Ja, ze is veeleisend. Haar toekomstige partner moet een “speciaal iemand zijn”. Een moderne man met oude waarden, vult het dispuut aan. “Hij mag gevoelig zijn, maar niet te. Hij moet wel stoer blijven.” Hij moet een handje meehelpen in het huishouden, kinderen willen ( “twee, niet meer. Dan raakt de achterbank van de BMW vol”), humor hebben, kunnen koken (“Aziatisch”), trouw zijn en van voetbal houden. “Liefst Feyenoord-fan”, grinnikt Hooghart. “Anders vindt papa het niet goed.”  Een soort James Bond dus concluderen de dames, maar vult Hooghart aan, “dan alleen van mij”.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

2012-10-11: Annelies
Wooow zij is lekker!
2012-10-11: Julian
Deze rubriek is nu al niet meer serieus te nemen. Jammer!
2012-10-11: Vincent
Heel leuk! Ziet er mooi uit!
2012-10-11: Sander O.
Wanneer ben je jarig, die wil ik namelijk zeker niet vergeten! Voor zo'n knappe meid haal ik nu alvast een cadeautje in huis!
2012-10-11: Kris
Klopt als een bus, haha!
Super leuk An!!!!!

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)