Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Wie: Tabe Dwinger

Master: Globalisation and Law, UM
Bachelor: University College Utrecht

"Ik heb eerst gedacht aan een master wiskunde. Maar nadat ik een paar premastervakken aan de Universiteit Utrecht had gevolgd, bleek het toch niet mijn ding te zijn. Ik ben toen een half jaar naar Zuid-Oost Azië vertrokken, waar ik ontwikkelingswerk in Laos heb gedaan. Dat paste beter bij mij. Via Google ben ik op zoek gegaan naar een master over development, law en corporate social responsability en kwam ik bij dit programma van de UM terecht.

De toelatingseisen waren heel redelijk, ook voor wie geen juridische achtergrond heeft. Ik heb op voorhand een toets moeten afleggen, blijkbaar heb ik voldoende gescoord, want ik werd toegelaten. De keuze is niet tegengevallen, ook de werkdruk is redelijk. Je hebt niet heel veel tijd over, maar het tempo ligt zeker niet te hoog of te laag.

De overstap naar Maastricht bevalt heel goed; het is een heel aantrekkelijke stad om kort te studeren. Er zijn hier relatief weinig studenten, dus je leert snel mensen kennen. Dat maakt het heel makkelijk om te integreren. En ik maak veel gebruik van mijn ov-kaart om vrienden elders te bezoeken."

 

Irene Smeets

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)