Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Trega

De meest begeerde vrijgezel van Trega

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Mooiste compliment dat je ooit hebt gehad? Gegniffel. “Zal ik het zeggen jongens? Nou, vooruit, mijn haar.” Dat geloven we dus niet. “Oké, ik kan goed beffen.” Geen spoor van gêne bij deze 19-jarige Bart, student aan het University College Maastricht. Hij is de meest begeerde vrijgezel van Tragos-dispuut Trega. De jongeman is sinds de zomer na een relatie van één jaar weer vrij man. “Een heel mooie jongen, een soepele baas”, roept een van zijn dispuutsgenoten. Een ander: “Hij gaat altijd voor kwaliteit, hij legt de standaard hoog. Ze moet er goed uitzien en iets te vertellen hebben. Hij pakt niet wat hij pakken kan.”
Ziet er goed uit, studeert aan het UCM, en kan hij als het op versieren aankomt, goed uit zijn woorden komen? “Hij is inventief en creatief met woorden. Hij had graag bij een studentencorps gezeten, maar koos voor Tragos, omdat we geen corps hebben in Maastricht. Maar hij gaat nog regelmatig naar feestjes van zijn corpsvrienden, in Rotterdam. Die taal introduceert hij dan bij ons.”
Potentiële kandidaten zal hij in Maastricht niet snel vinden. Zijn voorkeur gaat uit naar 20-plus-dames elders. “In Amsterdam of Utrecht zien ze er een stuk leuker uit. Zowel qua kleding als in hun doen en laten. Ik vind het hier allemaal wat platter. Trek een dispuutstrui aan, een afgetrapte spijkerbroek en klaar. Ik houd meer van een eigen stijl, een meisje dat heeft nagedacht over wat ze aantrekt. Verder? Bruin haar en dun.” “Een poppetje”, klinkt het. “Ja, maar geen poppetje met veel make-up. Een ingetogen schoonheid, een meisje dat niet weet dat ze knap is. En dun, had ik dat al gezegd?”
Het mooiste compliment hebben we besproken. Er wordt binnenkort, vertelt het drietal, zelfs een platform gelanceerd over beffen, genaamd NLBC. Ze laten niet los waar het precies voor staat en over gaat, maar ze willen het onderwerp onder de aandacht brengen en de maatschappelijke acceptatie vergroten. Het lijkt één grote grap, maar de heren zijn serieus. “Er komt binnenkort echt een website en we hebben contact gehad met een groot Nederlands tijdschrift.” We zullen zien.
Nog even: waar knappen vrouwen op af? “Sommigen vinden me arrogant. Ja, dat straal ik wel uit als iemand me niet boeit.”

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

2012-10-24: Anonymous
OMG I wanna have babies with him!! :D
2012-10-25: breezertje95
He can do me gangam style any day of the week.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)