Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Studentenoverlast

Er zijn tijden geweest dat ik het gezellig vond als er weer nieuwe studenten in onze stad kwamen. Een frisse wind door onze stad. Tegenwoordig houd ik mijn hart vast als het weer zo ver is dat de nieuwe (trouwens ook de studenten die hier al zijn) aanwinst (?) er aan komt. De tijden van zuipen, feesten, herrie maken op allerlei mogelijke manieren, rotzooi op straat gooien, als jullie ergens in de stad een feestje hebben gehad lopen jullie in allerlei talen hard pratend naar huis zodat dus een ieder die woont op de weg naar jullie huis rechtop in zijn bed zit, als jullie bovendien thuis een eigen feestje hebben moeten alle ramen open zodat een hele buurt kan meegenieten, en als er dan iets van gezegd wordt krijg je een groot mondwerk terug, met 20 studenten in een klein huisje
wonen dat moeten jullie zelf weten, maar dan ook nog minstens 20 fietsen op de stoep voor het huis zodat oude mensen of hun nek breken erover of dat die mensjes op straat moeten gaan lopen,vuilniszakken op de meest rare dagen buiten zetten,etc.etc. , komen er weer aan.
Het spijt me maar jullie maken er tegenwoordig een ontzettende rotzooi van in onze stad, op allerlei manieren. Jullie hebben geen respect meer voor onze mooie stad en zijn inwoners. Er wordt steeds meer geklaagd en heus ik ben niet de enigste.
Door alles wat jullie doen (en laten) hou ik mijn hart vast als jullie onze a.s. dokters, advocaten etc. gaan worden. Waar gaat dit heen, hoe moet dit verder, waar stopt dit.
Bij deze wil ik jullie er op attenderen dat jullie bij ons te gast zijn.
Gedraag je daar dan ook naar!!!
   

 

Wilma Doedée, inwoner van Maastricht

P.S. Voor de weinigen die zich gedragen geldt uiteraard bovenstaande brief niet.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)