Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Athena crash

Vooropgesteld: ik heb de meeste collega’s van ICTS altijd (en nog steeds) ervaren als vriendelijk, behulpzaam en/of competent. En ICTS staat open voor ervaringen van hun "klanten". Collega, klant... what's in a name? Al ben ik echter veel coulanter naar collega's toe dan naar een (externe) dienstverlener.

Met behulp van AthenaDesktop werkt ICTS op afstand; erg praktisch, maar dit hindert inlevingsvermogen aan beide kanten, alsmede het opbouwen van vertrouwen. En de crash heeft behalve een verlies aan data nou juist ook een verlies aan vertrouwen bij mij veroorzaakt. Maar goed, ICTS heeft zelf wel veel vertrouwen in AthenaDesktop, en er zijn stappen ondernomen om de situatie van de 26e nooit meer te laten gebeuren. Potentiële gebruikers hoeven zich dus niet af te laten schrikken door de crash.

Binnen ons instituut waren de ervaringen met de afhandeling van het probleem helaas minder positief dan in Observant werd beschreven. Zo is vooral de communicatie slecht verlopen qua duidelijkheid, volledigheid en follow-up. Let wel, onze situatie is niet representatief voor de gehele UM. Het is echter wel iets waar door ICTS, onszelf en overige partijen nog een keer aandacht aan moet worden besteed.

 

Nico Rasters, data manager India Instituut

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)