Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Sogart Experiat

De meest begeerde vrijgezel van Sogart Experiat

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Hij is niet op zoek naar een vaste relatie en verklaart dispuutsgenoten die dat wel willen voor gek. Alexander Vrijling - bachelorstudent International Business en volgens de mannen van het Tragosdispuut Sogart Experiat hun meest begeerde vrijgezel - wil vrij zijn zolang hij nog studeert. Hij wil de wereld zien – voor de zomer was hij een half jaar in Mexico voor de studie – en dat kan het makkelijkste als je ongebonden bent, denkt hij. Hij wil alle ruimte hebben voor avondjes met de jongens en te dansen in de Feesfebrik. “Dat is zijn paradijs, hij komt daar zo vaak dat DJ Michel hem begroet,  ‘Hé mister Bumpy’, en even later Bumpy Ride voor hem draait.”

“Het aantal vrouwen met wie hij het bed heeft gedeeld, is het best bewaarde geheim van Maastricht.” Vrijling, die tijdens zijn middelbare schooltijd een lange relatie had, veegt het zweet van zijn voorhoofd. Hij wil graag nuances aanbrengen, zeker als de heren onder veel gelach vertellen over zijn vlotte babbel (“praat veel, zegt niet zo heel veel”), en zijn leugentjes om bestwil. “In zijn eerste jaar vertelde hij tegen een meisje dat hij 26 en afgestudeerd was en zat vervolgens over een vak te lullen waar hij de ballen van af wist.” Maar dan serieus: Alexander Vrijling is zo begeerd omdat hij beschaafd en goed opgevoed is, hij veel mensenkennis heeft en absoluut niet verlegen is. “Hij stapt op iedereen af.” Deze “knuffelbeer” is bovendien openhartig, ziet er goed uit, heeft een mooie stem en houdt van een opgeruimd huis. “Hij is heel netjes. Heb je een bordje op de tafel laten staan dan belt hij je op. We hebben een probleem, klinkt het dan.” Vrijling: “Als iedereen alles laat versloffen wordt het hier een smeerboel.”

Wie kan hem aan? “Een lieve en beschaafde dame”, zegt Vrijling. Iemand met een luisterend oor, die    er leuk uitziet (“geen Playboy –type of Barbie”), die pas over tien jaar kinderen wil, maar vooral een meisje “waarop ik kan vertrouwen”. En wat als ze al vóór het einde van de studietijd aan zijn deur klopt? Hij lacht, iets minder stellig dan aan het begin van het gesprek: “Ik houd alle opties open.”

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)