Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Que Pasa

De meest begeerde vrijgezel van Que Pasa

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Zijn naam is Rob Creemers (22 en student geneeskunde), maar de heren van het onafhankelijk heerendispuut Que Pasa noemen hem Dirk. “Hij viel op tijdens zijn A-tijd. Hij bleek net als Dirk Kuijt een harde werker, een teamspeler die tot het uiterste gaat, positief en blond.” En, zo voegt hun meest begeerde vrijgezel grinnikend toe: “Dirk heeft net zo’n strakke six pack als Dirk.”  Of dat ook zo is, blijft ongewis. Wel is zeker dat deze Dirk soms staande tegen muur van de FM Kaffee in slaap sukkelt en dan nog de aandacht van de dames weet te trekken. “Hij heeft een lieve, schattige uitstraling, zeker na twee uur ’s nachts en met de nodige biertjes op.” Meer dan eens brengt het meisje hem naar zijn dispuutshuis Asia in de Brusselsestraat.

Dirk is een knappe jongen, vinden zijn dispuutsgenoten, 1.87 lang, sportief, speelt trompet, heeft veel humor, is enthousiast, vaak blij en staat altijd voor je klaar. Maar hij is ook “altijd de sjaak”. Valt er bij een nachtelijke dispuutsactie – stelen van een Maastrichtse vlag – een vlaggenmast naar beneden, dan houdt Dirk daar een blauw oog aan over. Springt na een gala een dispuutsgenoot hem in de armen, dan moet in allerijl een verbanddoos geregeld worden want Dirks hoofd “bloedt als een rund”. Pleisters plakken doen ze zelf, want “we zijn geneesko’s”.

Hij heeft nog nooit een lange relatie gehad. Waarom niet? “Het gaat hem te makkelijk af”, vinden zijn dispuutsgenoten. Aan iedere vinger een meisje. Nee, zegt Dirk, “ik ben nog nooit echt verliefd geweest. Ik ben niet op zoek, al begint dat te komen. Ik word verstandiger, besteed meer tijd aan mijn studie, doe minder domme dingen.” Soms is hij roekeloos, “een combinatie van fanatiek sporten, competitief en bezopen zijn.”

Het meisje waar hij ooit voor gaat vallen zal sportief zijn en met een wil om te winnen. “Dat vind ik aantrekkelijk.” Het mag geen doetje zijn, want Dirk is eigenwijs en heeft behoefte aan tegengas. Het eten hoeft niet om zes uur op tafel te staan – “ik kan ook zelf koken”- maar ze moet wel weten wat er speelt in de wereld. “Ik wil geen oppervlakkige relatie. En ja, ze moet ook over gevoelens kunnen praten en de moeilijke dingen.” En haar uiterlijk? Ze hoeft geen “plaatje” te zijn, maar overgewicht is uit den boze.  Samen op de bank hangen lijkt hem leuk, als hij maar niet naar “vrouwenseries als GTST” hoeft te kijken.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)