Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Omega

De meest begeerde vrijgezel van Omega

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Als hij brak is, staat hij op met een peuk en loopt de rest van de dag in zijn ochtendjas. Douchen komt later wel. Zijn haar wast de meest begeerde vrijgezel van het Edel Heerendispuut Omega (Tragos), sowieso zelden, bang om zijn gladde, achterovergekamde coupe te verpesten. Ho, ho, ho, protesteert vrijgezel Thomas Lock, 22 en bachelorstudent European Public Health, als zijn dispuutsgenoten grinnikend losgaan: straks denkt iedereen nog dat hij een viespeuk is. Bij dezen: dat is de kersverse “dispuutsveurzitter” niet. Hij is wel een “soepele praatjesmaker met de juiste looks, bijzonder chill, én een romanticus die gitaar voor zijn nieuwste verovering speelt”, aldus de heren. Kortom: “Een prachtige casanova.” Met een groot litteken op zijn bil, overgehouden aan een avond zooien op de kroeg. “Ik ben in een stuk glas gevallen, kwam er thuis pas achter toen de bank rood kleurde.” En hij is niet jaloers. Klopt, zegt Lock. “Een keertje vreemdgaan moet kunnen, als het maar geen liefde is.”

Zelf zou hij nooit vreemdgaan. “Ik ben hondstrouw. Als ik voor een meisje ga, dan krijgt ze alle aandacht.” Dat moet ook wel, reageert een dispuutsgenoot, “want Lock kan geen twee dingen tegelijk. Zelfs niet lopen en sms-en.”

Waarom is hij nog vrijgezel? Hij is te “kieskeurig, heeft het hoog in zijn bol”, lachen de heren. Lock: “Ik heb twee relaties van twee jaar achter de rug. We hadden eigenlijk nooit ruzie, maar de liefde was op een bepaald moment op. Ik geniet nu van mijn vrijheid.” Maar als hij de juiste brunette tegen komt, dan gaat hij gewoon voor de bijl. “Ze mag flirterig zijn, een beetje gek, spontaan, met veel energie en ze moet tegengas geven. Dat houdt het spannend.” Overtollige kilo’s zijn trouwens uit den boze, weten de heren. “Hij haat dikke vrouwen. Ook op latere leeftijd moet ze dun blijven.” O ja, ze mag ook niet burgerlijk zijn. “Dat het iedere woensdag frietdag is, of ik elke donderdag de kinderen uit school moet halen. Verschrikkelijk. Ik wil van iedere dag een feest maken, ik houd van het avontuur, was vrijwilliger in Afrika, heb gereisd door Azië, gaf twee winters skiles in Oostenrijk. Het is belangrijk dat zij wat dit betreft op dezelfde golflengte zit.” Wassen en koken? “Doe ik zelf wel.” Zijn Thaise mosselen en eendenborst zijn vermaard. Moet ze goed kunnen drinken? “Nee, is niet belangrijk. Als ik maar mag drinken.”

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)