Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Heel veel

Heel veel

Photographer:Fotograaf: simonegolob.nl

Kerstmis komt eraan. Menig katholiek heeft de kerststal al onder de dennenboom staan. We wensen elkaar vrede op aarde en bezinnen ons op de toekomst. Observant vroeg studenten en staf wat zij kunnen missen in 2011.

Wat ik in 2011 kan missen: aids in Mozambique; Poetin in het Kremlin; Cruijff over Ajax; verkrachtingen in Congo; te dikke billen in een spijkerbroek; Guus Meeuwis in een stadion; kinderen zonder toekomst in Colombia; Wilders op de buis; oorlog in Afghanistan; vluchtelingen in Pakistan; Filippijnse kindermeisjes in Riyad; slechte koffie op het station; Hamsterweken bij AH; Rutte als premier; Wilders in de krant; Andre Rieu op het Vrijthof; Wilders op de radio; Magisch Maastricht in de stad; mannen met een te strak lijf; bh’s met matrasvullingen; geiten met griep; Ajax 0 - Madrid 4; en bovenal wil ik missen: zeurende mensen, zoals ik in deze rubriek.

 

 

Erik Driessen

Erik Driessen is universitair docent bij de capgroep Onderwijsontwikkeling & -onderzoek, FHML en is voorzitter van de redactieraad Observant

 

 

 

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)