Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

En nu... de UB

Eén ding is honderd procent zeker: na het lezen van de titel staan vele lezers al meteen in de startblokken met het vaste voornemen om zeer, zeer gekwetst te zijn, respectievelijk meteen de auteur op het matje te roepen. Maar het leuke is, er komt niets.

Ik houd er namelijk mee op. Columns schrijven in de Observant is me een te linke bezigheid geworden. Over mijn columns zijn Kamervragen gesteld, geregeld moet ik bij de decaan verschijnen, ik word letterlijk overvallen in de gang door medewerkers die me even willen inpeperen hoe zij het zien en er komen brieven van advocaten die afzeggen voor mijn cursussen onder de omineuze bijvoeging dat de opzegging mede verband houdt met de gevolgen die column zus en zo voor mij zal hebben. En dat terwijl er nooit een woord gelogen was.

De lol is er dus af. Als de bibliotheek het laatste boek tegen de oudpapierprijs heeft verkocht aan een visboer en definitief is uitgeroepen tot beste studentenspeeltuin van de Europese Unie, dan wil ik nog wel eens vertellen wat er in deze column had moeten staan.

Fokke Fernhout, universitair hoofddocent faculteit rechtsgeleerdheid

 

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)