Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van ExpresZo

De meest begeerde vrijgezel van ExpresZo

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Marloes van Hogeweerdt Dorens. Nee, ze is niet van adel. “Helaas”, glimlacht de bachelorstudent psychologie die al een bachelor rechten op haar naam heeft. Ze is geboren in “Kerkrade-céntrum, met de nadruk op centrum”, gieren haar dispuutsgenoten van het onafhankelijk damesdispuut ExpresZo, waar haar familie een autobedrijf (“occasions”) runt.

Van Hogeweerdt Dorens is een mooie verschijning, altijd tot in de puntjes verzorgd, perfectionistisch, met een lieve lach en een Limburgs accent, vertellen de ExpresZo-dames over hun meest begeerde vrijgezel. “Als ik in de onderwijsgroep een zachte ‘g’ hoor denk ik normaal: houd toch je mond. Maar zelfs het Limburgs klinkt bij Marloes charmant en grappig.” Ze is zo sociaal dat ze ook aandacht heeft voor mensen die ze niet zo boeiend vindt. Eventjes dan, want al snel verzint ze een smoesje – “ik moet even weg, spreek je later weer”.

Ze reist graag, was al in Thailand, India, Australië en Nieuw Zeeland. “In Nieuw Zeeland – het meest fascinerende land dat ik ooit bezocht - reisde ik alleen. Het was geweldig, ik heb daar ontdekt dat ik mezelf kan redden.” Natuurlijk kon ze zich daar redden, daar hebben de dispuutsgenoten geen moment aan getwijfeld. “Dat is een typisch puntje van Marloes: ze weet niet wat ze waard is.” Komt nog bij dat ze ondanks haar 25 lentes nog altijd naïef is. “Daar vallen de mannen voor”, weten de giebelende dames. “Ze staan voor haar in de rij, maar dat heeft ze zelf niet in de gaten. Ze is kritisch en krijgt de mannen die ze wil.” Ja, beaamt ze zelf, “ik ben een echt datemeisje”.

Welke man wil ze? “Een echte man die volwassen in het leven staat en weet wat hij wil. Ze weet namelijk zelf ook heel goed wat ze wil: een baan in de kinderpsychologie of als coach in het bedrijfsleven. Niet iemand die op de bank zit en afwacht. Hij moet lang zijn, zodat ze letterlijk en figuurlijk tegen hem op kan kijken”, concluderen de dames. Hij hoeft niet van de cat walk af te lopen, maar witte schoenen van le coq sportif kunnen echt niet. Van Hogeweerdt Dorens hoort het allemaal aan: “Hij moet lief zijn, niet arrogant, kinderen willen en familie belangrijk vinden. Wij zijn thuis heel hecht. Ik moet me vooral op mijn gemak voelen bij hem, me niet hoeven te schamen voor mijn Limburgse accent en wil samen veel lol hebben.” Eén eigenschap is uit den boze: hij mag haar niet claimen. “Daar kan ik niet tegen, ik heb mijn eigen leven, mijn vriendinnen en familie, en dat alles laat ik voor niemand vallen.”

De naam is vanwege privacyredenen gefingeerd

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)