Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Faculty fight: SBE wint, FHS tweede

Faculty fight: SBE wint, FHS tweede

Photographer:Fotograaf: Loraine Bodewes Fotografie

“One, two”, klinkt het fanatiek vanuit de boot van de Faculty Humanities and Sciences (FHS). “Go, go”, roept de boot van Psychology and Neuroscience die duidelijk meer moeite heeft om in een strakke lijn om de drie pionnen op de Maas te varen. Uiteindelijk zal de School of Business and Economics niet alleen dit onderdeel winnen, maar ook de hele Faculty Fight.

Gisteren namen veertig teams (285 studenten) afkomstig van zes faculteiten het tegen elkaar op tijdens Faculty Fight 2011. In dit door UM-sport, Sportraad MUSST en studie- en studentensportverenigingen georganiseerde evenement - in het kader van de 35e verjaardag van de UM – gaat het om een combinatie van fysieke kracht, uithoudingsvermogen, creativiteit, slimheid en strategisch inzicht.

De verschillende teams (iedere faculteit werd vertegenwoordigd door meerdere ploegen) streden in de ochtend in Randwijck tegen elkaar, vanaf 13.00 uur stond het ‘raften’ op de Maas op het programma. ‘s Middags verplaatste het strijdveld zich naar de binnenstadsfaculteiten waar de teams een moord moesten oplossen bij de juristen en zich op de aandelenmarkt begaven bij de economen.

De scores van de verschillende teams van een faculteit werden uiteindelijk bij elkaar opgeteld. SBE bleek de beste, op de voet gevolgd door FHS. De derde plaats was voor de faculteit Health Medicine and Life sciences. Het beste team bleek SBE-14. 

Begin juni zal de Faculty Fight Cup officieel overhandigd worden aan de decaan van SBE, Jos Lemmink.

 

Riki Janssen

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)