Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Linque wint ook beachvolleybal

Vierendertig disputen die om de eer strijden en alweer een zege voor de dames van Linque. Woensdag 18 mei organiseerden twee Tragos-damesdisputen voor de vierde keer het Nos Ipse Beachvolleybaltoernooi op het dagstrand van Oost-Maarland.

Aan de bar maken Judith de Jong en Tansy Skidmore, belast met de organisatie, zich geen zorgen over de grijze wolken die af en toe voorbij trekken: “We hebben alle voorspellingen gecheckt, en die waren allemaal anders, maar geen enkele voorspelde regen”, aldus de Jong. “Vanavond hebben we ook nog een wet t-shirt-competitie, en daar doen mensen aan mee die al wat te veel op hebben”, grinnikt Skidmore.

De finale bij de dames, tussen onafhankelijk damesdispuut Pink Wins en Saurus-genootschap Linque trekt redelijk veel bekijks, maar volgens oud-Saurusvoorzitter Nick van Boven is het geen eerlijke strijd: “Bij Linque staat een oud-lid in het veld die mee heeft gedaan aan het NK Beachvolleybal, en die heb ik ook in geen maanden op de kroeg gezien.” Na het verstrijken van de speeltijd is de winst inderdaad voor de dames van Linque, die onlangs ook de Maastrichtse studentenplaybackshow wisten te winnen. Bij de mannen gaat de zege naar onafhankelijk herendispuut Epicurus.

 

Jeroen Postma

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)