Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Inkommentaar

Inkommentaar

Photographer:Fotograaf: simonegolob.nl

Observant maakte in samenwerking met de Werkgroep Inkom, net als vorig jaar, de eerste Inkommentaar. Vandaag wordt deze uitgedeeld tijdens de inschrijvingen.

 

Bijna 2000 studenten worden er verwacht tijdens de Inkom. Maandagmiddag was de Werkgroep Inkom al zeker van zo’n circa 1900 deelnemers, maar dit aantal stijgt gewoonlijk door mensen die zich dinsdag nog inschrijven bij de Universiteitssingel 50. De Nederlandse artiest Alain Clark, onder andere bekend van Father & Friend, Blow me Away en This Ain’t Gonna Work, zal vanmiddag de introductieweek voor nieuwe studenten van de Universiteit Maastricht en de Hogeschool Zuyd openen op de Markt. De Werkgroep Inkom heeft nog meer bekende namen voor deze introductie week weten te strikken. Vanavond tijdens het openingsfeest in het Mecc zal de nineties-act Paul Elstak&Shady optreden en op vrijdagavond, de afsluitende Heineken Night, komt DJ Ferry Corsten overgevlogen uit Ibiza. Verder sluiten de vier heren van de Nederlandse band Kensington Culture Valley af, een nieuw cultureel festival op donderdagavond in het Stadspark.

 

 

WD

Inkom-programma www.inkom.nl

In Inkommentaar vind je ook een artikel met tips en persoonlijke verhalen over en van Maastricht. Vier buitenlandse studenten vertellen over hun ervaringen als lid van een studentenvereniging. Verder in Inkommentaar: een interview met de Werkgroep Inkom en studenten die terugblikken op de Inkom van 2010. Wat waren hun diepte- en hoogtepunten?

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)