Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Feestjejubileumreüniesymposiumborrellustrum

Feestjejubileumreüniesymposiumborrellustrum

Photographer:Fotograaf: Simone Golob

Mag het ophouden? Hebben we net de carnaval overleefd, komt er weer een stortvloed aan van lustra, feestje vanwege het zoveeljarig bestaan, borrels, symposia, meerdaagse postersessies, jubileumwedstrijden en reünisten-etentjes! We wéten nu wel dat iedereen in deze inrichting aardig kan tellen. We weten dat iedereen op zijn tijd tien, vijftien, twintig, vijfentwintig, dertig en nog meer jaar bestaat. Kan men dat niet stilletjes vieren? Gewoon onder elkaar en in kleine kring? Zonder ophef, zonder de hele wereld kond te doen van wat men is, waarom men dat is, hoe het voelt om dat te zijn en hoe leuk en belangrijk het allemaal is? Alstublieft? Hieronder een selectie. Huiver mee.

 

Aankondiging: het dispuut Muizentandjes kondigt zijn vierde lustrum aan. Opgericht in 1993 bestaat ons damesdispuut nu dus al weer twintig jaar! Twintig jaar waarin elke lichting weer een dolle tijd heeft gehad, want dispuut Muizentandjes is gezellig, leuk, grappig, divers en vooral ontzettend gaaf! Een greep uit het leven van een Muizentandje: etentjes, weekendjes weg, dispuutsavonden op donderdag, samen op vakantie, jaarlijks terugkerende BBQ, Lentefeest, vergaderingen, feesten op de Sociëteit, koninginnedagontbijt, Sinterklaasdobbelspel met thema, spontane acties, hevige discussies, lachbuien waarbij de tranen over je gezicht rollen, ‘foute’ dansjes, borrelen, toernooien, en vooral: een hoop lol en onzin uithalen.

Aankondiging: Wij vieren het vijfentwintigjarige bestaan van onze vakgroep praktische ethiek en communicatie. Grondlegger professor Ewout Heufkens zal op vrijdagochtend nog één keer een van zijn onnavolgbare colleges geven aan een selecte groep van alumni. Zoals we van hem gewend zijn doet hij dat met de rug naar de zaal en nagenoeg onverstaanbaar. Een bewuste strategie om het gehoor bij de les te houden. Kortom, een staaltje aanschouwelijke instructie van ons vakgebied dat zijn weerga niet kent en vele studenten heeft geïnspireerd. Aanmelden bij de zaal, de eersten zullen de laatsten zijn. 

Aankondiging: het Dispuut BorseLavatori viert zijn derde lustrum. Het Dispuut bestaat inmiddels uit 53 heren, die allen de Bourgondische levensstijl en het Liberale gedachtegoed een warm hart toedragen. De leden van Dispuut BorseLavatori zijn herkenbaar aan de dieprode das. De aspiranten, Fretjes genaamd, dragen een rood lint. Zij moeten de das tijdens hun aspirant-periode verdienen. Fretjes krijgen naast de basiskennis die ze moeten hebben op eet, drink en sociaal vlak ook een BorseLavatori-waardige opvoeding.

Aankondiging:  Onze afdeling Licht & Geluid bestaat 30 jaar! Dat willen we met u vieren! U heeft in de afgelopen 30 jaar regelmatig een beroep gedaan op ons, de mensen van Licht & Geluid en later ook Multimedia, de reden dat we nu LGM heten. Vaak zonder dat u het wist, omdat iemand anders het regelde. Velen weten niet wat wij doen, velen weten niet eens dat we bestaan, maar we zijn springlevend! Daar willen we met onze verjaardagsviering een eind aan maken! Aan dat u niet weet wie wij zijn. Onze mensen werken vaak in de anonimiteit, het wordt een beetje vanzelfsprekend gevonden door de universitaire gemeenschap wat wij doen, maar dat is het niet! Niemand kan zonder Licht! Niemand kan zonder Geluid! Misschien wel zonder Multimedia. Hoe het ook zij, het feest is in de open ruimte bij de trap en ook een beetje bij de liften want het mocht niks kosten maar daar vieren we niet minder om! Komt u ook?

 

Ik kom. Maar alleen bij de mensen van LGM. De underdogs. Die gun ik een feestje.

 

Uw roddelkont, Albert Bergbroeder

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above: