Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Bonobo

De meest begeerde vrijgezel van Bonobo

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Hij is een “shine kontje”, een “mooi boy” die uren aan zijn kapsel besteedt en een kast vol sieraden en sjaaltjes bezit, vertellen de heren van het onafhankelijk dispuut Bonobo triomfantelijk. Het effect mag er zijn. Zodra hun meest begeerde vrijgezel en dispuutsvoorzitter Arman Rezaie Ghavamabadi (22, zoon van een Iraanse politiek vluchteling en een Nederlandse moeder) een kroeg binnenkomt, kijken alle vrouwen op. Hij heeft vaak niet in de gaten dat hij zoveel aandacht trekt, weten de jongens. “Laatst speelde hij met drie vrouwen een bierspel. Je moet dan om de beurt een stelling poneren. Wie het niet eens is met de stelling moet een glas bier drinken. Een van de dames stelde: ik heb nog nooit geprobeerd Arman te versieren. Alle drie dronken ze vervolgens hun glas leeg. Arman was zich van geen kwaad bewust. Had nooit iets gemerkt.”

De student die komend jaar een master kind- en jeugdpsychologie in Utrecht gaat doen, spreekt vloeiend Italiaans en noemt Italië zijn tweede vaderland. Hij is oprecht, toegankelijk, sociaal begaafd, sportief, mag graag grappen uithalen (“een huisgenoot vertrok voor een paar dagen, maar had zijn kamer niet afgesloten. Een dag later was die gevuld met achthonderd ballonnen. Voor zijn verjaardag kreeg hij een punaise”), is creatief en durft zich kwetsbaar op te stellen. “Ik heb een relatie gehad van vijf maanden. Ik wil graag honderd procent zeker zijn voor ik een relatie instap, maar dan ga ik er vol voor. Dat was die keer. Toen het uitging deed dat pijn, dat houd ik niet voor me. Ik praat daarover met anderen.”

Hij is niet actief op zoek, maar zegt ja als hij een bijzonder meisje ontmoet. “Het klooien met de jongens is heel leuk, stappen en lol trappen is ook geweldig, maar ik weet dat er meer is.” Wat is bijzonder? Uiterlijk is belangrijk (“dat is toch het eerste wat je ziet”), maar intelligentie staat bovenaan op zijn verlanglijst. Snel gevolgd door humor, reislustig, avontuurlijk en beschaafd.  Dus svp geen botterik. “Het is fijn als ze aanvoelt hoe ze zich moet gedragen. Zonder heel strak en bekrompen daarmee om te gaan.” Ja, knikken de heren. “Ze moet subtiel zijn.” Kortzichtigheid of vooringenomenheid is uit den boze. “Ik kom uit de buurt van Helmond en daar ontmoet je vaak types die precies weten hoe de wereld in elkaar steekt terwijl ze nog nooit ergens zijn geweest. Daar heb ik een hekel aan.”

Nog een laatste punt, grinniken de heren: “Ze mag initiatief tonen tussen de lakens. Het hoeft niet altijd van één kant te komen.”

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

2013-02-20: S. Rezaie Ghavamabadi
Ik ben de trotse vader van Arman. Wat een bijzondere persoonlijkheid. Het is 100% DNA mach haha.
2013-02-20: derek
geweldige jongen! maar wacht maar wat er gebeurd, als je met hem 3 maanden in italie zit! nou alleen nog meer contact..
2013-02-21: Sasan
Mooie, intelligente en vooral lieve jonge man. Staat met beide benen in het leven en straalt zelfvertrouwen. We zijn ook trots op je, lieve Arman.
Veel succes met je studie en veel geluk in het liefdesleven.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)