Alumni terug naar Maastricht

19-05-2011

Zo’n 1000 alumni hebben zich al opgegeven voor de alumnidag op zaterdag 28 mei, die plaatsvindt in het kader van het zevende lustrum van de Universiteit Maastricht.

Elke faculteit verzorgt die dag een eigen ochtendprogramma. Zo is er een wijnproeverij voor oud-UCM studenten, discussieert men bij cultuur- en maatschappijwetenschappen over de opstanden in de Arabische wereld versus de Oost-Europese revoluties in 1989, geeft de School of Business and Economics een presentatie over alumni statistieken en kijken de psychologen in de toekomst met Willem Mattens, projectleider van Brains Unlimited.

Vanaf drie uur ’s middags is er een feest voor alle alumni in de binnentuin van de Tongersestraat 53. Tuna Maastricht speelt traditionele Spaanse muziek en coverband de Coronas brengt verzoeknummers. Verder is er een pastamobiel, mobiele koffiebar, ijscorner en popcornkar van Vespresso. De vier grote studentenverenigingen, Tragos, Circumflex, Koko en Saurus, hebben een eigen meetingpoint in de tuin. Aanmelden kan nog via wegoplaces.nl

 

WD