Observant zoekt junior redacteur

24-03-2021

Observant is op zoek naar een nieuwe junior redacteur. Ben jij (bijna) afgestudeerd en heb je interesse in journalistiek? Dan is dit misschien iets voor jou. Het gaat om een functie (0,8 fte) voor tien maanden, waarin een net afgestudeerde de kans krijgt om onder professionele begeleiding zijn/haar journalistieke vaardigheden verder uit te bouwen. De functie gaat in op 16 augustus 2021. 

Functieomschrijving

Observant is het onafhankelijke en tweetalige weekblad/website van de Universiteit Maastricht. Het wordt gemaakt door een professionele staf met hulp van freelance-medewerkers en student-medewerkers.

Ter versterking van de redactie zijn wij op zoek naar een pas afgestudeerde medewerker.

Functie-eisen

Je hebt een bachelor of masterdiploma en hebt aantoonbare interesse in de journalistiek. Verder is een goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (spreken en schrijven) een vereiste, net als doorzettingsvermogen, enthousiasme en zelfstandigheid.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een tijdelijke functie van tien maanden (0,80 fte, schaal 8) waarin een net afgestudeerde de kans krijgt om onder professionele begeleiding zijn/haar journalistieke vaardigheden verder uit te bouwen. De functie is ingedeeld in het ufo-profiel Redacteur. Inschaling (conform cao-nu) is in schaal 08. Minimaal € 2656,00 en maximaal € 3.548,00 bij een fulltime dienstverband.

De functie gaat in op 16 augustus 2021.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

 

Solliciteren kan via deze link: junior Redacteur (0,80 fte) bij Observant — AcademicTransfer

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Riki Janssen, hoofdredacteur: [email protected]