Thema INKOM 2022: The sky is the limit

Thema INKOM 2022: The sky is the limit

Organisatie hoopt op volledig fysieke introductieweek

08-03-2022

MAASTRICHT. The sky is the limit – het thema van de INKOM 2022 is afgelopen vrijdag tijdens een borrel bekend gemaakt. “We willen de nieuwe studenten laten zien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn voor het studentenleven in Maastricht”, zegt voorzitter Floor Smits.

Daarnaast hoopt de Werkgroep INKOM (WGI) dat ook de mogelijkheden voor de introweek zelf oneindig zijn en dat alle activiteiten weer gewoon fysiek kunnen doorgaan. “We maken een heel flexibel programma, met groene, gele en rode activiteiten”, vertelt Smits. “Mochten er toch weer strengere coronaregels gelden, dan kunnen groene activiteiten zonder al te veel veranderingen doorgaan, gele met een aantal beperkingen en rode activiteiten moeten afgelast worden of met heel veel aanpassingen doorgaan. Ook bekijken we de mogelijkheden om alle grote buitenevenementen dit jaar op één locatie organiseren, zodat we makkelijker bezoekers in shifts kunnen ontvangen, mocht dat nodig zijn.”

Het programma en de artiesten die zullen optreden, worden later dit jaar bekend gemaakt.

Auteur: Cleo Freriks

Foto: Shutterstock

Tags: inkom2022,introductieweek,thema

Reacties

Jose Hermens

Beste,
We willen als Natuurmonumenten heel graag waar mogelijk mee werken aan de INKOM van 2022. Zodra de datum van de INKOM bekend is, houden jullie ons dan op de hoogte?
Groeten Jose Hermens

Voeg reactie toe

Klik hier voor onze privacyregels

Vanaf januari 2022 plaatst Observant alleen nog reacties van mensen wier naam bekend is bij de redactie.