GGD XL-Festlocaties 

GGD XL-Festlocaties 

Beste heer Rutte, ik heb een voorstel. Nee, een dringend verzoek

13-12-2021 · Blog

Beste heer Rutte, 

Ik ga meteen met de deur in huis vallen, geen poespas. Ik heb een voorstel. Nee, een dringend verzoek. Onlangs liep ik langs de GGD XL-Testlocatie in Maastricht en dacht ik: ‘’Daar zou je toch de dikste feestjes kunnen organiseren?’’ En daar is meteen mijn vraag aan u, oh grote leider. Laat die GGD-testlocaties nog eventjes staan zodra de laatste maatregelen zijn opgeheven, we elkaar weer mogen knuffelen en corona dan eindelijk is verslagen. Organiseer de meest dikke feestjes in het eerste weekend waarin we onze volledige vrijheid weer terug hebben. Nodig alle Nederlandse artiesten uit en laat ze een heel weekend door het land toeren. DJ Tiësto, Anouk, Dries Roelvink, gewoon iedereen die wat muziek kan spelen op een podium. En niks alleen avondprogramma, gewoon van vrijdagavond 17.00 tot maandagochtend 7.00. Smijt al het overgebleven ontsmettingsmiddel over de muren en gooi alle (niet-medische) mondkapjes bij elkaar en maak een reusachtig vreugdevuur. Maak een 'VIP-area' voor de zorgmedewerkers, doneer de winst aan alle horecaondernemingen. Geef het volk iets om naar uit te kijken, laat ons zien waar we dit allemaal voor doen. Nodig alle festivalorganisatoren uit om zich te ontfermen over dit megaproject, het project dat de geschiedenisboeken in zal gaan als de ‘’GGD XL-Festlocaties.’’ 

Groetjes, Stijn 

 

Stijn Engelen

 

Stijn Engelen woont in een studentenhuis, is lid van studentenatletiekvereniging Uros, maar studeert niet meer. Hij schreef zich in 2018 in voor biomedische wetenschappen, maar haakte al snel af zonder dit aan familie of vrienden te vertellen. Hij schaamde zich en was 2,5 jaar een zogenoemde ‘spookstudent’.

Dit academische jaar schrijft Stijn iedere week een blog voor Observant. Over zijn leven, zijn vrienden, zijn huis, over zoeken en misschien wel vinden.

Auteur: Redactie

Foto: Shutterstock

Categoriëen: Columns en opinie
Tags: XXl-testlocaties,corona,festival,stijnengelen

Voeg reactie toe

Klik hier voor onze privacyregels

Vanaf januari 2022 plaatst Observant alleen nog reacties van mensen wier naam bekend is bij de redactie.